Formació - Autoescuelas Lleida: Autoescola Montserrat

Més de 55 anys formant bons conductors
Vaya al Contenido

Menu Principal:


EL NOSTRE SISTEMA DE FORMACIÓ


FORMACIÓ LOW COST

La nostra estructura empresarial ens permet oferir preus més econòmics sense rebaixar la qualitat de l'ensenyança.
Com ho aconseguim: Local i vehícles pròpis, elaboració del nostre propi software de gestió i sistemes informàtics, autogestió de tots els recursos de l'empresa, etc.
CURSOS INTENSIUS

Treu-te la teòrica tant ràpidament com tu vulguis. Pots realitzar el curs teòric adaptat en la mesura de lo possible al temps de que disposis. Amb el nostre sistema pots realitzar les classes teòriques de dilluns a divendres, a qualsevol hora que tinguem oberta l'autoescola.
CURSOS ONLINE

Si no disposes de temps suficient per assistir a l'autoescola, o vols complementar el teu aprenentatge des de qualsevol lloc, t'oferim els nostres cursos online, sense cost addicional, on podràs veure el temari en video i realitzar test des del teu ordinador, telèfon mòbil o tablet. A més a més tot el treball que realitzis online quedarà sincronitzat amb els ordinadors de l'autoescola.
AULES AMB PROFESSOR

En el nostre centre sempre trovaràs un professor titulat, que et podrà guiar durant el curs, donar-te explicacions personalitzades, i aclarir els teus dubtes en tot moment.
APLICACIÓ PER SMARTPHONES

Test, vídeos, temaris, tutorials per les classes pràctiques, consells de conducció i molt més a l'abast del teu mòbil i tablet. Tot el que necessites per aprovar el teòric i el pràctic.

CURSOS DE RECICLATGE I PERFECCIONAMENT

Si fa temps que no condueixes un cotxe o simplement et vols posar al dia amb les noves normes de circulació. Nosaltres et formem de nou amb un curs pràctic de conducció.
CONDUCCIÓ EFICIENT

Vols estalviar fins un 20% de combustible? Amb les tècniques de conducció eficient és possible. Des de fa temps, concienciats amb el medi ambient i l'estalvi de carburant, formem als nostres alumnes en tècniques de conducció eficient mentre realitzen el seu aprenentatge pràctic.


ÒPTIMS RESULTATS EN ELS EXÀMENS

Des del naixement de la nostra empresa, fa més de 50 anys, i gràcies al interés que posem en la formació dels nostres alumnes, sempre hem obtingut percentatges d'aptes per sobre de la mitjana.
AUTOESCOLA MONTSERRAT S.C.P.

Av. Rovira Roure, 24 - 25006 Lleida
C.I.F.: J25614413


 
Copyright 2016. AUTOESCOLA MONTSERRAT S.C.P.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal