Política de Privacitat - Autoescuelas Lleida: Autoescola Montserrat

Més de 55 anys formant bons conductors
Vaya al Contenido

Menu Principal:

POLÍTICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

Identitat: Autoescola Montserrat SCP.
NIF: J25614413
Adreça Postal: Av. Rovira Roure, 24 altell 1a
Telèfon: 973 23 24 34
Correu electrònic: info@autoescolamontserrat.com

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

A Autoescola Montserrat SCP tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa.

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no és cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Autoescola Montserrat SCP estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries per als fins que van ser recollides.AVÍS LEGAL

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

© AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP. tots els drets reservats.

Queden reservats tots els drets de la propietat industrial i intel·lectual, de la informació i imatges contingudes en aquestes planes. Queda totalment prohibida qualsevol còpia o reproducció, retransmissió, cessió o redifusió, total o parcial i per qualsevol mitjà, del contingut d'aquesta web sense autorització prèvia i per escrit d'AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP.

Aquesta web i el seu contingut han estat elaborats de conformitat amb l'establert en la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals facilitades de forma voluntària en aquesta web s'inclouran en una base de dades que es conservarà a l'AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP. de forma confidencial i d'acord amb les disposicions contingudes en el Reglament Europeu 2016/679, de 27 d’abril (RGPD), regulador del Tractament Automatitzat de Dades de Caràcter Personal, així com qualsevol altra disposició legal vigent en la matèria. En qualsevol moment poden dirigir-se a nosaltres per consultar, actualitzar, rectificar o cancel·lar aquestes dades, comunicant-ho per escrit a AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP. Avda. Alcalde Rovira Roure, 24 - Altell 1ª, 25006 Lleida (Espanya).

NORMES D'US

Queda totalment prohibit efectuar links a la nostra web sense autorització prèvia, expressa i per escrit d'AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP.

RESPONSABILITAT

AUTOESCOLA MONTSERRAT SCP. no es fa responsable de cap conseqüencia, dany o perjudici, derivats de l'accés, ús o mala utilizació dels continguts d'aquesta web.

AUTOESCOLA MONTSERRAT S.C.P.

Av. Rovira Roure, 24 - 25006 Lleida
C.I.F.: J25614413


 
Copyright 2016. AUTOESCOLA MONTSERRAT S.C.P.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal